top of page
After School

  Odată cu admiterea celor mici într-o școală germană, drumul nostru alături de copiii dumneavoastră nu se incheie. Clasele noastre de ,,școală după școală" (after school) sunt bazate pe profesionalism, având cadre vorbitoare de limba germană, absolvente a unei școli germane, cu o bogată  experiență în sistemul de învățământ.

 

   Astfel veți fi siguri, că ,,actualii școlari" vor fi zilnic foarte bine pregătiți pentru școală, nu doar prin scrierea corectă a temelor, ci și prin fișele de lucru pe care le vor lucra suplimentar din cărți specializate de limba germană. Aceasta este menținută la un nivel înalt prin rezolvarea și explicarea temelor și prin comunicare între copii și educator exclusiv în limba germană. În timpul vacanțelor limba germană este exersată prin activități atractive cum ar fi excursii și tabere, atât în țară, cât și în Germania. 

 

  Programul constă în preluarea copiilor de la școală (la ora 12/13/14) și, după masa de prânz, aceștia au o scurtă pauză de recreere. Ulterior se vor scrie temele urmate de fișele de lucru suplimentare aferente, în funcție de vârsta, necesitățile și capacitatea fiecărui copil în parte. La sfârșitul programului, în funcție de timpul rămas, se va introduce o activitate recreativă de pictură sau muzică.

 

bottom of page