top of page

2020-2021

Laternenfest

Laternenfest

Sărbătoarea lampioanelor Celebrăm sărbătoarea lampioanelor sau sărbătoarea Sf. Martin în luna noiembrie. Astfel ne aducem aminte în fiecare an prin confecționarea lampioanelor împreună cu cei mici de faptele bune făcute anul acesta.

Adventszeit

Adventszeit

Sărbătorile de iarnă În fiecare an celebrăm toate sărbătorile de iarnă împreună cu cei mici. Învățând colinde, bricolând cizmulițe și diverse ornamente, copiii vor intra în atmosfera caldă a Crăciunului și vor pregăti serbarea de iarnă.

Ostern

Ostern

Sărbătoarea Paștelui Ne pregătim de Paște vospind ouă, confecționând iepurași și alte podoabe pascale. Iepurașul ascunde în grădină ouă colorate și mici surprize pe care copiii le caută cu mare plăcere și nerăbdare.

Sommerfest

Sommerfest

Serbarea de vară În luna iunie vă așteptăm la serbarea de vară. Pregătim împreună cu copiii mici scenete, iar cei care urmează să meargă la școală vor primi din partea noastră un coif plin cu rechizite, așa numita "Schultüte".

Ferienlager - Michelsberg

Ferienlager - Michelsberg

Tabără de vară - Cisnădioara În fiecare an organizăm o tabără într-un oraș din zona Transilvaniei pentru a-i apropria pe cei mici și mai mult de cultura germană. Pe lângă aceasta, îi așteaptă excursii, jocuri, drumeții și un foc de tabără de neuitat.

bottom of page